Mijn naam is Katy Seegers(1970). En woon met man en kinderen in het Achterhoekse Zelhem. 

 

Kinderen, paarden en familie en mijn eigen gezondheid zijn voor mij de inspiratie geweest om te starten met mijn zoektocht, naar het hoe en waarom van gedrag en ziekte en de uitdagingen van het leven van alledag. 

 

Geboren in een Rotterdams ondernemersgezin is het werken als zelfstandige met de paplepel ingegeven. Maar in die zelfde pap zaten ook de familie verhalen over de WOI en WOII in Rotterdam en op het platteland van Sarnowa in Polen. Verhalen over familieruzies, zwarte schapen, buitensluiten vanwege  geloof en onmogelijke keuzes om te kunnen overleven. 

 

Mijn zoektocht bracht mij naar Familieopstellingen,  healing opleiding bij Intuitieve Trainingen  van Annelies Hupkes, het Rad van Avontuur bij Maarten Oversier en de opleiding tot regressie -en reincarnatie therapeut, die ik afgerond heb bij de SRN.

 

Ik combineer  mijn praktijk met mijn werkzaamheden bij BSO Natuur-Avontuur in Doetinchem. Bij BSO Natuur-Avontuur staat de verbinding tussen het kind en natuur centraal. Al spelend in de natuur ervaart

het kind zichzelf en kan op eigen tempo en op eigen wijze zijn in de natuur. 

 

 

 

Met humor en diepgang begeleid ik

transformatie processen,

zodat overleven weer leven wordt,

want de ziel verlangt naar

heelheid en vrijheid.